„Liposucția grăsimii în băutură”

Slăbește până la 16 KG ÎN 3 SĂPTĂMÂNI, este atât de simplu!

Departamentul European de Sănătate
Departamentul European de Sănătate

Bună ziua. Mă numesc prof. Maria Bianchi și sunt directorul Departamentului European de Sănătate din Geneva. Astăzi am plăcerea de a-ți prezenta o mare realizare a științei contemporane, care este formula naturală prolipolică. Aceasta este formula închisă în forma care amintește de pliculețele cu vitamine obișnuite, pentru adăugarea în băutură sau iaurt. Însă nu te lăsa înșelat de aparențe, pentru că acțiunea ei este foarte puternică.

Mulțumită acesteia repede, fără efort și 100% sigur, scapi de întregul țesut adipos inutil. Corpul tău devine brusc suplu și ferm – exact ca și cum ai face zilnic sport și ai fi la dietă strictă, însă nu trebuie să faci asta absolut deloc.

Mai mult, întregul țesut adipos îl vei transforma în energie! Sună precum o minune? Cam da, însă acest lucru nu are nimic în comun cu vreo minune. Aceasta este știință curată.

„Mă îndop, dar sunt slabă ca un băț!”

Departamentul European de Sănătate
ÎNAINTE: 112 kg DUPĂ: 64 kg

La munca de la birou avem o asemenea cantină, unde îți pui pe farfurie ce vrei și mai târziu plătești pentru greutate farfuriei. De când am slăbit cu această formulă prolipolică, adică de vreo lună, merg acolo și îmi pun tot ceea ce îmi place: cartofi, cotlete, macaroane. Niciodată nu uit de desert: prăjituri sau clătite. Mmmmmm!

Colegele care mai devreme râdeau de mine, de cât de grasă eram, stau între timp cu salatele sau iaurturile lor. Înfometate și frustrate. Iar eu săturată și complet satisfăcută! Noua vecină din bloc, tinerică, m-a întrebat dacă sunt instructor de fitness, pentru că am o asemenea figură la vârsta mea. Uimitor!

Emilia Dincă, 51 de ani, contabilă din București

A slăbit 48 kg în 7 săptămâni.

Este mai bună decât liposucția

Formula prolipolică este denumită în glumă de către cercetători „liposucția grisimii în băutură”. Într-adevăr, efectele utilizării sale pot părea asemănătoare cu extracția chirurgicală a grăsimii, adică cu liposucția. Însă formula prolipolică pentru slăbire, spre deosebire de intervenția liposucției:

 • nu costă o avere,
 • nu amenință cu riscuri de sănătate,
 • este cu adevărat eficientă.

EXTRACȚIA CHIRURGICALĂ A GRĂSIMII

Departamentul European de Sănătate
 • Costă cel puțin 5 000 lei
 • O intervenție este efectuată doar asupra unei zone a corpului
 • După aceasta se pot slăbi aproximativ 4 kg
 • Grăsimea eliminată din corp este aruncată
 • Necesită spitalizare și îngrijiră medicală
 • Intervenția amenință cu efecte adverse: durere, edeme, arsuri
 • Mai târziu necesită utilizarea unei diete slab calorice
 • După care necesită exerciții fizice

FORMULA PROLIPOLICĂ

Departamentul European de Sănătate
 • Nu se leagă de costuri înalte, pentru că este finanțată
 • Slăbești de pe întregul corp
 • Slăbești cât vrei – într-un ritm de 16 kg în 3 săptămâni
 • Grăsimea din organism este transformată în energie
 • Slăbești în confortul propriei case
 • Formula este 100% sigură, nu provoacă efecte adverse și nu interferează cu alte tratamente
 • Nu necesită schimbarea diete și nici obiceiuri de alimentare
 • Nu necesită exerciții și nici activități fizice intense

Nu contează din ce motive ai excesul de greutate – important este faptul că vrei să scapi de el

Nu există un singur motiv al excesului de greutate. Acestea sunt foarte multe. Poate mănânci prea mult și te miști prea puțin. Poate suferi de probleme hormonale sau de boli care provoacă excesul de greutate. Poate trebuie să iei steroizi sau ai obezitatea în gene. Acestea sunt motivele, din care este chiar imposibilă eliminarea excesului de greutate prin dietă și exerciții. Și știi ce?

Acest lucru nu are nicio importanță. În cazul formulei prolipolice nu este important, de unde provine excesul de greutate sau obezitatea ta. Aici rolul principal îl joacă țesutul adipos. Doar acesta este ținta atacului și formula lovește în acesta fără milă... Mulțumită acesteia slăbești repede, ușor și plăcut.

De asemenea nu este important, cât de mare este excesul de greutate. Dacă vrei să dai jos 7, 17 sau 77 kg – faci asta fără probleme. Pur și simplu cu cât vrei să dai jos mai multe kilograme, cu atât mai multe zile trebuie să administrezi formula prolipolică. Și acest lucru este complet sigur.

1 porție de băutură distruge până la 100 de celule de grăsime

Formula prolipolică este atât de eficientă în arderea țesutului de grăsime, deoarece acționează la nivel celular. În 1 pliculeț, din care pregătești porția băuturii, se află până la 100 de molecule inteligente, care cu precizia laserului distrug celulele de grăsime. Moleculele sunt în așa mod programate, încât deja după 4 zile de la absorbirea de către organism, intră în celulele de grăsime. În acestea intervine în acel moment o reacție foarte simplă.

Când molecula inteligentă a formulei prolipolice ajunge la celula de grăsime, intră în profunzimea ei și o bombardează din interior. Atunci celula de grăsime se dizolvă în 3 părți: unitate de energie, apă și dioxid de carbon. Ce înseamnă asta?

Departamentul European de Sănătate

Asta înseamnă că administrând formula prolipolică, grăsimea pe care o urăști, o transformi în energie. Ai mai multă putere pentru muncă și creierul de asemenea va avea mai multă vitalitate și optimism. Orice efort va înceta să mai fie o problemă pentru tine. Nu vei mai obosi, nu vei mai transpira și nu vei mai avea „dificultăți respiratorii” urcând scările sau alergând după autobuz. Vei simți ușurință, iar activitatea fizică va deveni pentru tine pură plăcere.

Dar ce se va întâmpla cu resturile celulelor de grăsime, adică cu apa și dioxidul de carbon? Apa o vei îndepărta pur și simplu prin urină, iar dioxidul de carbon îl vei expira cu aerul. Acesta este un proces absolut eficient și genial prin simplitatea sa!

„Am pe abdomen calorifer, însă la sală nu am fost nici măcar o dată”

Departamentul European de Sănătate
ÎNAINTE: 93 kg DUPĂ: 71 kg

Eu acest tratament l-am furat de la soție. Recunosc, când soția a început să folosească asta, am mai râs de ea. Cine a mai văzut, ca niște pliculețe care se pun în apă, să poată arde grăsimea? Însă când am văzut că de pe cântar i-au scăzut din greutate peste 20 kg, am încetat să mai râd. Are o burtă plată, iar fesele ferme. O femeie complet nouă. Am început să arăt urât cu burta asta lângă ea.

Și așa am început și eu să folosesc. Și vă dau cuvântul meu, că acum am calorifer pe burtă. Și nu este așa că m-am lăsat de bere, sau că nu mai mănânc pizza sau cipsuri la meci. Prietenii mei nu mă cred, că nu merg la sală. Dar nu merg. De ce?

Iosig Lupu, 46 de ani, șofer de autobuz din Iași

A slăbit 22 kg în 4 săptămâni.

Vezi, cât de simplu este:

Aplică conținutul pliculețului cu formula prolipolică într-un pahar cu apă și bea.

Asta îți va lua doar 30 de secunde. Efectuează asta obligatoriu dimineața, pentru că după câteva clipe țesutul tău de grăsime începe să se transforme în energie. Nu vei mai avea nevoie de cafeaua de dimineață!

Arde țesutul adipos.

Vei simți foarte clar, că ai mai multă energie și că te simți mai ușor. Țesutul de grăsime începe literalmente să se evapore din corpul tău. Reține să începi să porți curea la pantaloni, pentru că seara pantalonii pot fi deja largi. Atât de repede funcționează!

Bucură-te de un corp suplu și ferm.

După 3 săptămâni greutatea va indica mai puțin cu până la 16 kg, sau poate și mai mult! După celulită, nu va mai rămâne urmă. Pielea ta va fi netedă și întinsă. Poți purta deja haine mai mici și să auzi complimente. Oamenii vor întreba: „Cum faci că mănânci orice ai chef și în loc să te îngrași, slăbești?”. Pregătește-ți mai bine răspunsurile pentru această întrebare... Dacă vrei să slăbești mai mult, folosește formula în continuare și slăbește chiar și 100 kg fără efort.

„Îmi trăiesc a doua tinerețe!”

Departamentul European de Sănătate
ÎNAINTE: 107 kg DUPĂ: 66 kg

Sunt după menopauză, așa că se știe că metabolismul încetinește. Pe lângă acestea iau medicamente – steroizi. Era foarte bolnăvicioasă și grasă ca un jucător de sumo. Umblam de la dietetician la dietetician, de la doctor la doctor. Și toți spuneau același lucru. Că nu se poate să slăbesc, că așa trebuie să fie și gata. Unul dintre doctori s-a bătut cu degetul la cap, când l-am întrebat dacă să folosesc un asemenea tratament. A spus că voi avea cel mult diaree...

Însă când m-am întors după 2 luni cu 41 kg mai slabă, îi căzuse fața. De rușine, nu mai știa unde să se uite.

Voiau să mă convingă, că pentru mine nu mai este speranță. Mă temeam că în final mă voi îngrășa în așa fel, încât atunci când voi muri, va fi nevoie să mă scoată cu macaraua. Însă mi-am luat problemele în propriile mâini. Sunt suplă și îmi trăiesc a doua tinerețe! Ei și a meritat!

Maria Călinescu, 68 de ani, pensionară din Galați

A slăbit 41 kg în 8 săptămâni.

Acest lucru este foarte important: grăsimea viscerală va înceta să îți scurteze viața

Grăsimea viscerală este cea care se depune în interiorul burții tale și pe piept. Această grăsime înfășoară organele tale, cele precum inima, plămânii, rinichii, ficatul și pancreasul. Excesul său este ucigător pentru aceste organe, îngreunându-le munca. Mai mult, tocmai în această grăsime se depun metalele grele și toxinele, care îți otrăvesc corpul.

Grăsimea viscerală și substanțele depuse în aceasta, distrug cele mai importante organe din organismul tău. Inima are din ce în ce mai puțină putere pentru a pompa sângele, iar rinichii nu vor face față să îl mai curețe... De aceea este atât de important să reducem grăsimea viscerală. Cercetătorii alarmează deja de ani de zile, că excesul acestei grăsimi scurtează viața în medie cu 14 ani.

Departamentul European de Sănătate
Ficatul atacat de grăsimea ucigătoare Ficatul sănătos, lipsit de grăsime

Formula prolipolică mătură grăsimea viscerală ucigătoare din corpul tău, iar împreună cu aceasta metalele grele și toxinele. Organele eliberate de grăsime și organismul curățat de toxine îți vor fi foarte recunoscătoare. Vei obține de cel puțin 5 ori mai multă energie și te vei simți ca și cum ai întinerit 20 de ani!

Țesutul de grăsime se topește literalmente precum... untura pe tigaie

Imaginează-ți că pui untura pe tigaia încinsă. Observi cu se topește grăsimea? Tocmai în acest ritm va dispărea țesutul tău de grăsime, dacă folosești formula prolipolică.

Voi mai spune asta încă o dată:

 • nu trebuie să utilizezi diete,
 • nu trebuie să exersezi,
 • nu trebuie să schimbi absolut nimic în viața ta.

Formula prolipolică acționează direct asupra celulelor de grăsime. Tocmai asta o face un mod pentru slăbire atât de inovator și singurul eficient.

100% siguranță pentru sănătate

Moleculele care dizolvă grăsimea, din care este compusă formula prolipolică, acționează inteligent. Sunt într-un fel „programate” în așa mod, încât intră în reacție numai cu celulele de grăsime. Alte celule ale organismului uman sunt pentru aceste molecule invizibile. Acesta este un avantaj foarte important. Mulțumită acesteia riscul că formula prolipolică îți va afecta organismul, este de 0%. Ai pentru asta garanția absolută, confirmată de certificatul de siguranță și naturalețe.

Este imposibil să nu menționăm încă un avantaj foarte important al formulei prolipolice, care este adorată în special de femei. Ei bine, formula elimină celulita 100% deja după 3 zile de utilizare!

„Nimeni nu a crezut că voi reuși...”

Departamentul European de Sănătate
ÎNAINTE: 77 kg DUPĂ: 58 kg

După sarcină nu puteam slăbi din burtă și șold. Aveam de asemenea a doua barbă. Mama, mătușile și toate colegele îmi spuneau că așa este corpul femeiesc... Că mai bine ar fi să mă ocup de copil și de soț, în loc să plând după silueta suplă. Serios? Doar nu sunt încă atât de bătrână, iar cu un asemenea pateu nu aveam de gând să mă arăt la bazin sau să merg undeva în vacanțe. Nu știu ce-ar fi fost, dacă nu aș fi citit articolul despre acest tratament. După o lună sunt la fel de suplă, ca înainte de sarcină. Și este chiar mai bine, asta pentru că înainte aveam celulită și o piele lăsată.

Acum sunt fermă, ca și cum aș face zilnic antrenamente. Ha, ha!

Elena Costescu, 33 de ani, profesoară din Pitești

A slăbit 19 kg în 4 săptămâni.

Mulțumită tratamentului cu formula prolipolică:

Întreaga grăsime care îți acoperă corpul, vei începe să o transformi în energie pentru viață. Recunoaște că aceasta este o transformare genială.

Elimini celulita 100% deja după 3 zile și începi să slăbești într-un ritm de 16 kg la 3 săptămâni. Vei înceta să te rușinezi de corpul tău. Te vei putea bucura cu mândrie pe plajă de costumul din două părți, fără rușine vei merge la bazin sau la saună. Poți purta hainele pe care le vrei și nu doar pe cele în care vei reuși să încapi.

Îți vei salva sănătatea! Vei elimina depunerile, toxinele și metalele grele din corpul tău. Vor înceta să te devoreze din interior. Dar cel mai important este faptul că scăpând de excesul de greutate vei reduce solicitarea articulațiilor și vei preveni degenerarea lor. Îți vei normaliza nivelul de zahăr și colesterol. Te vei proteja de diabet, ateroscleroză, accidentul vascular și infarct... Pur și simplu îți vei prelungi viața.

Nu vei avea niciun obstacol, pentru a fi în sfârșit o persoană suplă

Doar nu îți place, când îți chiorăie burta și trebuie să refuzi plăcerile mâncării. Vrei să mănânci ceea ce îți place și vrei, nu ceea ce ai voie. Acest lucru trebuie să fie un obstacol pentru a fi o persoană suplă? Acum NU!

Poți mânca mâncărurile și dulciurile preferate și să porți mărimea S. Să nu ai pe fese sau coapse niciun milimetru de celulită. Poți în sfârșit să fi o persoană fericită și sănătoasă în corpul tău suplu. Și asta deja după 21 de zile!

Nu te descurajez de la activitatea fizică, însă... Acum ai modul prin intermediul căruia arzi țesutul de grăsime fără niciun exercițiu sau antrenament. Corpul tău va fi atât de bine format, încât oamenii vor crede că mergi zilnic la sală sau că alergi.

Rezumând, formula pentru slăbire prolipolică:

Departamentul European de Sănătate

Este ușor de utilizat: este suficient să introduci conținutul plicului într-un pahar cu apă, să amesteci și să bei, iar asta ocupă 30 de secunde zilnic.

Departamentul European de Sănătate

Acționează indiferent de sex și vârstă, dar de asemenea indiferent de cauzele și durata apariției excesului de greutate

Departamentul European de Sănătate

Asigură scăderea radicală a greutății: minim 16 kg în 3 săptămâni, prin tonifierea pielii și eliminarea completă a celulitei în același timp

Departamentul European de Sănătate

Nu necesită diete, exerciții fizice și nicio schimbare a stilului de viață

Departamentul European de Sănătate

Protejează sănătatea de bolile serioase, care sunt provocate de excesul de greutate și detoxifică organismul

Departamentul European de Sănătate

Este 100% sigură pentru sănătate și nu provoacă efecte adverse

Garanția ta de victorie în lupta cu excesul de greutate

Formula prolipolică arde țesutul de grăsime mai repede decât dieta și antrenamentele. Funcționează indiferent de cantitatea kilogramelor în exces, cât și de cauzele excesului de greutate și durata duratei sale.

Moleculele inteligente create după aproape 20 de ani de muncă a cercetătorilor, sunt o adevărată revoluție în lumea medicinii. Mulțumită acesteia, decizându-te la tratament, ai garanția absolută a satisfacției.

GARANȚIA EFICIENȚEI

Departamentul European de Sănătate

Eficiența formulei pentru slăbire prolipolice este dovedită fără nicio îndoială de 27 de teste de laborator. Aceasta a fost analizată cu atenție în până la 9 instituții de cercetare din întreaga lume. Peste 30 de mii de persoane, care au slăbit deja cu ajutorul acestei formule, confirmă eficiența ei.

GARANȚIA CALITĂȚII

Departamentul European de Sănătate

În tratament a fost introdusă cea mai înaltă calitate a formulei prolipolice pentru arderea țesutului de grăsime. Ai siguranța că vei obține formula originală, care este disponibilă numai prin intermediul acestei pagine oficiale a Departamentului European de Sănătate.

GARANȚIA SIGURANȚEI

Departamentul European de Sănătate

Tratamentul formulei prolipolice a fost special creat într-un asemenea mod, pentru a acționa numaiasupra celulelor de grăsime. Nu acționează asupra stării altor celule din corpul uman. Cercetările științifice dovedesc fără echivoc, că riscul efectelor adverse ale tratamentului este de 0%.

Oricine merită își merită sănătatea și un aspect frumos

Dacă formula prolipolică ar fi fost descoperită cu câțiva ani mai devreme, acest lucru ar fi economisit multă suferință. Atâția oameni din cauza excesului de greutate au făcut diabet, sau ateroscleroză și în consecință, au plecat prea devreme de pe această lume. Atâția oameni suferă în continuare din cauza durerilor articulare, apnee, inimă slabă... Atâtea persoane luptă zilnic cu complexele sau depresia, provocate de următoarele probe nereușite de slăbire.

Din fericire, acesta este sfârșitul! Acesta este sfârșitul suferinței. Oricine merită un corp suplu și sănătos. Oricine merită să fie mândru de aspectul său.

Aceasta este o metodă de slăbire de 10 ori mai bună decât toate celelalte luate împreună

Știai că…

Încă cu acum un an în urmă, formula prolipolică a fost folosită de un escroc pentru a câștiga din slăbirea oamenilor? Cercetătorul, un fost angajat al Departamentului European de Sănătate, a furat formula din laborator.

Partea cea mai rea din asta, era că escrocul se prefăcea că este vindecător. A folosit formula pentru ritualurile de slăbire, spunându-le oamenilor că tratează prin capacitățile sale supranaturale. I se plătea pentru asta până la 10 000 de dolari, adică 50 000 de lei.

Nu mai trebuie să cheltui o avere, pentru a slăbi eficient și pentru a-ți recupera sănătatea

Din fericire astăzi nu trebuie să plătești 50 000 de lei pentru slăbire. Chiar mâine poți avea formula prolipolică la tine în casă și să începi să slăbești 16 kg în 3 săptămâni pentru prețul minim.

Formula o distribuim în Europa, sub denumirea de Vitasimil. Costul ei include doar costul de extracție al moleculelor inteligențe care ard țesutul adipos. Pentru o cutie până acum trebuia să se plătească 302 lei.

Însă tu beneficiezi de finanțarea în valoare de 143 lei, așadar poți avea tratamentul pentru 159 lei. Totul pentru ca banii să nu fie un obstacol pentru tine în calea către un corp suplu – fără complexe, iar între timp plin de sănătate și energie pozitivă pentru viață.

Este timpul pentru decizia ta – vrei să slăbești fără efort până la 16 kg în 3 săptămâni?

Începe schimbarea spre bine. Apelează la ceea ce meriți: sănătate și o viață fericită. Completează formularul comenzii, pentru a obține formula prolipolică în cadrul finanțării nerambursabile.

Îți garantez, că peste 21 de zile te vei uita în oglindă și vei vedea o persoană cu până la 16 kg mai ușoară. Vei zâmbi atunci la tine și vei vedea fericirea în propriile priviri. Îți vei spune atunci: „DA, aceasta a fost o decizie înțeleaptă!”. Și îți vei fi singură recunoscătoare pentru aceasta!

Comandă tratamentul formulei prolipolice „Vitasimil” cu finanațarea de 143 lei.

Departamentul European de Sănătate
Prețul: 302 lei 159 lei
NOTĂ IMPORTANTĂ: Totalul finanțării este valabil până la sfârșitul zilei31.08.2023.
Completează formularul comenzii: